سیر سیاه را چگونه درست کنیم 2023-08-29
چگونه سیر را به سیر سیاه تبدیل کنیم؟ 6 روش تهیه سیر سیاه
بهعلاوه خطر ابتلا به دیابت بارداری را کاهش میدهد و از عوارض ناشی از دیابت کنترلنشده جلوگیری میکند. دمای خشککن را روی ۱۳۰ درجه فارنهایت (حدود ۵۵ درجه سلسیوس) تنظیم کنید و سه هفته زمان بدهید تا سیر سیاه آماده شود. خواص آنتیاکسیدانی سیر سیاه ده برابر قویتر از همین خواص در سیر سفید میباشد.. این مولکولهای آنتیاکسیدانی از سلولهای شما در برابر آسیبهای اکسیداتیو که منجر به پیری و بیماری میشوند محافظت میکنند.. سیر سیاه، آلیسین ناپایدار را به مولکولهای پایدارتر آنتیاکسیدانی تبدیل میکنند. عصاره سیر سیاه، رادیکالهای آزادی را که میتوانند به کبد و خون و کلیهها آسیب بزنند کاهش میدهد.
برای این کار انگشت خود را محکم روی یک حبه سیر فشار دهید تا متوجه شوید که آیا نرم شده یا هنوز سفت است. اگر نرم بود، یک حبه سیر را از بوته جدا کنید و پوستش را بگیرید تا آن را دقیقتر بررسی کنید. سیر سیاه زمانی آماده است که نرم شده باشد و بافتی جویدنی داشته باشد. البته ممکن است که بعضی از حبههای داخلی هنوز آماده نشده باشند. بنابراین بهتر است که بگذارید سیرها چند روز دیگر نیز در آرامپز بمانند.
واکنشهایی از قبیل واکنش میلارد در سیر سیاه ، در طی فرآیند حرارتی ، باعث تغییر در برخی از مواد شیمیایی آن می شود. سیر سیاه از چند سال قبل به سایر کشورهای اطراف معرفی شده و در این اواخر، توسط سرآشپزهای معروف دنیا برای تهیه مرغ، ماهی، سوپ و سایر غذاها به کار برده شده است. فیلفیل چوما یک دستور غذای از یهودیان لیبی آفریقای شمالی است که از پودر فلفل شیرین و تند، انبوهی از سیر آسیاب شده، زیره سیاه و سبز تهیه میشود.
این نوع سیر به دلیل فرایند تخمیر خاصی که طی میکند، خواص متعددی دارد که از سیر معمولی متمایز میشود. در این مقاله از تیم فرطب، به بررسی دقیق و جامع خواص سیر سیاه و نحوه تهیه آن خواهیم پرداخت. بمانید با ما تا با دانش و دیدی گستردهتر به کاربردها و فواید سیر سیاه در سلامتی و آشپزی پی ببرید. ما در این مقاله تلاش میکنیم تا شما را با تمامی جوانب این محصول شگفتانگیز و فرایند تبدیل سیر سفید به سیر سیاه آشنا سازیم.
در ادامه، با فواید سیر سیاه برای سلامتی و طرز تهیه آن در خانه آشنا میشویم. اگرچه سیر سیاه نسبتاً جدید است، اما برخی خواص بینظیر آن تجربی ثابت شدهاند. سیر سیاه خاصیت لاغر کنندگی دارد و به چربی سوزی و کاهش اشتها کمک میکند. سایر فواید آن شامل تقویت سیستم ایمنی، بهبود عملکرد معده و کبد، خاصیت ضد سرطانی، بهبود عملکرد قلب، خاصیت ضد حساسیتی و درمان زودانزالی میشود.
احتمالا پس از آشنایی با فواید این سیر این سؤال برای شما ایجاد شده است که سیر سیاه از کجا بخریم. میتوانید این سیر را به شکلهای مختلفی مانند بوتههای کامل یا پودر از فروشگاههای آنلاین، عطاریها و فروشگاههای محصولات سلامتی تهیه کنید. قبل از بازشدن بسته میتوانید آن را در دمای اتاق نگهداری کنید، ولی پس از بازشدن بسته حداکثر ۱ ماه در یخچال قابلنگهداری است. مواد مغذی این سیر با سیر معمولی متفاوت است و فواید متفاوتی برای سلامتی دارد.
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از سلامت نیوز، همانطور که میدانید محصولی با نام سیر سیاه بسیار زبانزد همه مردم شده و فروشگاه های بسیاری به فروش این محصول روی آورده اند. سیر سیاه همانند سیر سفید به صورت حبه ای ولی به رنگ سیاه به راحتی قابل مصرف است. به خاطر تمام این تغییرات در طعم، بافت و رنگ، سیر سیاه گاهی تحت عنوان «سیر تخمیری سیاه» هم شناخته میشود، اما حقیقت این است که حبههای سیر در هیچیک از مراحل این فرایند، تخمیر نمیشوند. سیر سیاه نوعی سیر تخمیر شده است که به دلیل رنگ تیره و طعم شیرین تر و ملایم تر نسبت به سیر تازه به طور فزاینده ای محبوبیت پیدا کرده است. علاوه بر طعم و بوی متفاوت سیر سیاه دارای خواص دارویی منحصر به فردی است که توجه محققان را به خود جلب کرده است.
سیر سیاه دکتر بیزسپس روی آن را بپوشانید و به مدت ۲ هفته بدون باز کردن درب، آن را روی درجهی “گرم نگهدارید (Keep warm)” گذاشته و بعد از ۲ هفته سیر را چک کنید. در غیر این صورت، ۱ تا ۴ هفته دیگر به پخت با همان تنظیمات ادامه دهید و هر هفته چک کنید. البته این نکته را بدانید که در ابتدای کار سیر سفت شده و ممکن است تصور کنید خراب شده، اما نگران نباشید؛ این مرحله موقتی است و سیر سیاه نرم را خواهید داشت.
هر سیر سیاه کامل حاوی حدودا ۱۰ حبه کوچک است که به راحتی از ساقه اصلی جدا میشوند. برای مصرف سیر سیاه به این شکل، صرفا باید پوسته کاغذی دور هر حبه را جدا و سپس آن را به هر شکلی که ترجیح میدهید، میل کنید. ناگفته نماند که در صورت تمایل میتوانید این پوستهها را هم نگه دارید و از آنها برای طعم دادن به آب مرغ و گوشت یا حتی تهیه چای کمک بگیرید. مواد مغذی موجود در سیر سیاه در درمانهای رویش مجدد مو و جلوگیری از ریزش مو استفاده میشود.
سیر سیاه حاوی مواد لینولئیک است که می تواند به درمان مشکلات جنسی مختلف از جمله زود انزالی کمک کند. تایید اینکه سیر سیاه برای درمان زود انزالی مفید است یانه هنوز جای تحقیق بیشتری دارد. شاید شما هم تبلیغات بعضی از برند ها را در مورد سیر سیاه و زود انزالی شنیده باشید و شاید در این زمینه کمی اغراق شده است.
این فرآیند باعث تولید ترکیبات جدیدی میشود که طعم و خواص سیر سیاه را از سیر سفید متمایز میکند. در این مقاله به بررسی خواص این محصول و طرز تهیه آن می پرداریم با ما همراه باشید. سیر سیاه، که در ابتدا به صورت سیر سفید وجود دارد، طی فرایند تخمیر در دستگاههای مخصوص با تنظیم دقیق دما و رطوبت به مدت ۴۰ تا ۹۰ روز به سیر سیاه تبدیل میشود. این فرایند باعث تبدیل آلیسین موجود در سیر به آنتیاکسیدان میشود که نتیجهاش از بین رفتن بوی نامطبوع سیر سفید است. در نتیجه، یکی از بارزترین مزایای سیر سیاه، نداشتن بوی بد و تغییر بافت آن به حالت پاستیلی نرم است که به راحتی خورده میشود و طعم دلچسبی شبیه به رب انار دارد. سیر سیاه یک نوع سیر تخمیر شده است که از سیر سفید تهیه میشود.
در طی این فرآیند قندهای موجود در سیر به طور طبیعی تخمیر می شوند و طعم و خواص جدیدی به آن می بخشند. سیر سیاه میتواند در کنار داشتن مزایای بسیار، مضراتی نیز به همراه داشته باشد. مصرف زیاد سیر میتواند صدمات نامطلوبی به معده و سلامتی ما وارد کند. به ویژه مادران شیرده و مادران باردار باید به مصرف سیر سیاه توجه کنند. اگر مادر شیرده سیر بیش از حد مصرف کند، ممکن است نوزاد دچار شکم درد شود.
حدود یک دقیقه سیر را در دهان نگه داشته و سپس آن را درآورید. اگر به دنبال یک فروشگاه مطمئن برای خرید سیر سیاه هستید، همین حالا به فروشگاه اینترنتی ایران گیاه مراجعه کنید و سیر سیاه درجه یک و با کیفیت را از ایران گیاه تهیه کنید. 2- پیشنهاد بعدی برای استفاده از سیر سیاه این است که سیر را روی نان تُست بمالید و کمی روغن زیتون روی آن بریزید و سپس نان ها را داخل فر یا توستر بذارید تا برشته شوند.
در فرآیند تهیه سیر سیاه فعالیت آنتی اکسیدانی سیر به میزان قابل توجهی افزایش پیدا می کند. به این صورت که سیر را در دستگاه های خاصی که دما و رطوبت مشخصی دارند در مدت زمان ۴۰ الی ۹۰ روز قرار میدهند. در این فرایند آلیسین موجود در سیر به آنتی اکسیدان تبدیل میشود و به همین دلیل بوی بد سیر سفید از بین میرود. سیر سیاه محصولی منحصر به فرد از فرآیند تخمیر کنترل شده سیر سفید است. تخمیری که رنگ سیر را به مشکی تغییر می دهد و طعمی شیرین تر و ملایم تر به آن می بخشد.
شما می توانید سیر سیاه را روزانه و در تمام وعده های غذایی خود میل کنید و محدودیتی از این بابت نخواهد داشت. آن را به سس سویا اضافه کنید و هم بزنید.برای چاشنی سوپ از سیر سیاه استفاده کنید.آن را با پنیر خامه ای ترکیب کنید. می توانید سیر سیاه را با سس مایونز یا هوموس مخلوط کنید.سیر سیاه خرد شده را می توانید به سالاد و یا مایه ماکارونی اضافه کنید.سیر سیاه را با روغن زیتون مخلوط کرده و به سالاد اضافه کنید. پیشنهاد ما برای خرید سیر سیاه مراکزی هستند که به صورت عمده روی این محصول کار میکنند. چرا که این مراکز با انواع سیر سیاه آشنایی کامل دارند و همچنین میتوانید انواع سیرسیاه را بر اساس مدت زمان تخمیر آن ها جداسازی کنید و آن را خریداری کنید.
بنابراین دلیل تیرگی سیر سیاه با دلیل تیرگی مواد تخمیری که از طریق فعالیتهای باکتریایی به دست میآیند، کاملا متفاوت است. همچنین گفته میشود که تحرک اسپرم را کاهش میدهد و میتواند با کاهش پتاسیم، ماهیچههای قلب را نیز تحت تأثیر قرار میدهد. سیر سیاه مادهای ادرار آور و حاوی پتاسیم است که میتواند به درمان یا جلوگیری از پیشرفت انواع بیماریهای کلیوی کمک کند. نباید پوست سیرها را بگیرید یا حبههای آن را از بوته جدا کنید. قرنهاست که از سیر سیاه در انواع غذاهای آسیایی استفاده میشود.
اما معمولا بخاری چنین امکانی ندارد و نتیجه مورد نظر حاصل نمی شود. البته، میتوان آن را پس از حدود ده روز خورد، اما اگر میخواهید خیلی خوشمزه شود، باید تا ۴۰ روز صبر کنید. در این مورد، سیر سیاهتر تشکیل خواهد شد و طعم ترد و خوشمزه است.
البته سیر سیاه از محصولات خوراکی رایج به شمار نمیرود، زیرا تولید آن دشوار و پرهزینه است. آخرین روش چگونه سیر را به سیر سیاه تبدیل کنیم، استفاده از فر است. اگر امکان دارد، دو الی سه هفته فر را روشن بگذارید و دمای آن را بین ۶۰ الی ۹۰ درجه تنظیم کنید. با این حال، مشابه روش استفاده از بخاری، احتمالاً نتیجه مطلوبی حاصل نخواهد شد.
به جای سیر سفید، پیشنهاد ما این است که این بار حمص را با سیر سیاه درست کنید و تفاوت در طعم و مزه آن را مشاهده کنید. در این فرایند تخمیر، سیر نرم میشود و حالت پاستیل مانند به خود میگیرد که برخلاف سیر سفید که سفت و سخت است، به راحتی خورده میشود. همچنین طعم سیر سیاه بسیار خوشمزه بوده و مانند رب انار است.
در مرحله بعدی اجازه دهید سیرها به مدت ۲ الی ۳ هفته و به شکلی پیوسته در معرض حرارت بالا قرار بگیرند تا نرم شوند و به رنگ مشکی درآیند. هر از گاهی آرامپز یا پلوپز خود را چک کنید و مطمئن شوید که روی تنظیمات حرارتی پایینتر قرار نگرفته یا خاموش نشده باشند. حبهها را از ساقه سیر جدا نکنید و از آب هم برای شستشو کمک نگیرید. این ادویه که از سیر سیاه خشک و آسیابشده به دست میآید، گزینهای بسیار عالی برای اوقاتی است که میخواهید اندکی عطر و طعم سیر را به غذای خود بیاورید. سیر سیاه بافت نرم و ژله ای دارد، خوردن آن راحت است و مزه شیرینی دارد. برخلاف سیر سفید، استفاده از سیر سیاه منجر به بد بو شدن دهان نمی شود.
فقط از یاد نبرید که برخی حبههای درونیتر به زمان بیشتری برای عمل آمدن نیاز دارند و بد نیست که فرایند را چند روز بیشتر ادامه دهید. طی چند هفتهای که سیر را درون آرامپز یا پلوپز نگه میدارید، شاهد تغییرات متعددی خواهید بود و بنابراین تشخیص اینکه چه زمانی سیر سیاه آماده شده است، آنقدرها آسان نیست. طی هفته نخست خواهید دید که بخش زیرین سیرها میسوزد و پوست آنها نیز به رنگ قهوهای در میآید. سیر سیاه (Black Garlic) به سیری گفته میشود که آنقدر جا افتاده و عمل آمده که طعمی شیرین، رنگی نزدیک به سیاه و بافتی ظریف و شکننده پیدا میکند.
آلیسین، که میدانیم باعث بوی تند سیر میشود، در طی فرآیند تخمیر کاهش مییابد و به S-Allylcysteine تبدیل میشود و به این ترتیب، بوی سیر از بین میرود. بزرگترین تفاوت سیر سیاه با سیر معمولی این است که سیر سیاه دارای مواد مغذی قوی تری است و بی بو است. بهترین روش تبدیل سیر معمولی به سیر سیاه چیست؟ اگر خواص بینظیر سیر سیاه را مطالعه کرده باشید، احتمالاً بخواهید با طرز تهیه این ماده خوشمزه و مقوی آشنا شوید. اولین نکته برای تهیه سیر سیاه این است که بدانید فرایند تبدیل سیر به سیر سیاه واکنشی به نام مایارد (Maillard) نام دارد که عامل طعم متمایز غذاهایی است که بر اثر حرارت قهوهای رنگ میشوند.
به خصوص در بیماری کرم حلقوی روده، سیر سیاه راه حل قطعی برای درمان است. همچنین میتوانید با استفاده از روغن سیر سیاه به موهای خود نشاط ببخشید. اگر به طور منظم انجام شود ، شادابی را در موهای خود مشاهده خواهید کرد. سیر سیاه با طعم شیرین و ملایم، که از تبدیل طبیعی سیر تازه به طریقی منحصر به فرد به دست میآید، امروزه به عنوان یک ترکیب غذایی متفاوت و مؤثر شناخته میشود. این نوع خاص از سیر، مزایای فراوانی در زمینه ی حفظ سلامت بدنی، کنترل بیماری ها و لاغری دارد.
سیر سیاه التهال گلو حنجره را در زمان سرما خوردگی و آلرژی کاهش دهد و بیمار های تنفسی و آسم را درمان می کند. این دسته از فواید ذکر شده برای سیرسیاه به صورت تجربی و بر اساس مصرف برخی از افراد و عملکرد مثبتی که روی آن ها داشته ثابت شده و ممکن است فواید بسیار دیگری نیز داشته باشند که به اثبات نرسیده. از خاصیت سیر سیاه برای لاغری میتوان به عنوان مهم ترین خاصیت آن یاد کرد. این اپلیکیشن با بیش از ۱۴۰۰ دستور پخت، شامل انواع غذاهای ایرانی و بینالمللی در دسترس عموم قرار گرفت. سیر را طوری بپوشانید تا رطوبت آن حفظ شود و از خشک شدن آن جلوگیری شود.
سیر سیاه همان سیر سفید است که طی فرایندی تخمیر میشود و به سیر سیاه تبدیل میشود. همچنین سیر سیاه را میتوان هم در غذاهای شیرین و هم در غذاهای شور استفاده کرد و به تنهایی هم طعمی بسیار خوشمزه دارد. جالب است بدانید سیر سیاه را به راحتی میتوان در خانه درست کرد و امروز در سایت ستاره با طرز تهیه سیر سیاه خانگی همراه شما هستیم. افراد زیادی برای مشاهده خواص سیر سیاه آن را در صبح با معده خالی می خورند تا از خواص درمانی آن بهرمند شوند. شما می توانید صبح با معده خالی این سیر را رنده کنید و داخل اب حل کنید تا بتوانید از خواص خوب آن بهرمند شوید.
سیر استفاده شده برای فرایند تخمیر سیر همدان است که به دلیل آب و هوای گرم و خشک و ترکیبات خاک ، مواد معدنی بیشتری دارد و در دنیا معروف می باشد. این انتخاب برای تخمیر ، سبب افزایش کیفیت و طعم مطلوب تر محصول می شود. سیر سیاه علاوه بر خواص سلامتی به عنوان یک ادویه محبوب در آشپزی به کار میرود که می توان در تهیه غذاهای مختلف، خورشها، و حتی سسها استفاده کرد تا طعم خاص و خوشمزهای به غذا بدهد. مطالعات نشان میدهند که خواص آنتی اکسیدانی سیر سیاه میتواند به مبارزه با سرطان کمک کند.
می توان آن را چرخ کرده و در سس ها، اسپری ها و مارینادها استفاده کرد، یا برش داد و به سالاد، سوپ و خورشت اضافه کرد. همچنین به خوبی با پنیر، گوشت و غلات جفت می شود و می توان از آن برای طعم دادن به انواع غذاها استفاده کرد. به طور کلی، سیر سیاه یک ماده منحصر به فرد و طعم دهنده است که می تواند بعد جدیدی به آشپزی شما ببخشد. اگرچه یافتن آن ممکن است سخت تر از سیر معمولی باشد، اما به دنبال طعم پیچیده و مزایای تغذیه ای آن است. همچنین در ادامه 8 روش عالی برای آشپزی کردن با استفاده از سیر سیاه را به شما یاد دادیم. اگر دوست ندارید که سیر سیاه را به صورت جداگانه همراه با غذا میل کنید، می توانید آن را داخل مواد اولیه غذاهای دیگر استفاده کنید تا هم از خواص سیر سیاه بهره مند شوید و هم طعم جدیدی به غذاهای خود بدهید.